Administratief beheer

VvE beheer kan beter

Alles onder controle...

Van de ledenadministratie tot de verzorging van de financiële zaken, het is van groot belang dat uw beheerder accuraat omgaat met deze dagelijkse gegevensstroom. Om dit op een efficiënte manier uit te kunnen voeren, gebruiken wij een modern beheersysteem waarvoor we een samenwerking zijn aangegaan met VvE Totaal.

U heeft op elk moment dat het u uitkomt, inzicht in de administratieve kant van de VvE en in het documentbeheer. Alle bankzaken, begrotingen, notulen en overige documenten staan veilig en overzichtelijk voor u klaar.

Anders dan het geval is bij de meeste van onze collega’s, is uw VvE de absolute eigenaar van het pakket van uw vereniging. Het pakket staat op uw naam en het blijft van u, ook wanneer in een uitzonderlijk geval uw beheerder mocht wegvallen. Hierdoor blijven al uw gegevens tot uw beschikking, tot in lengte van jaren. Het zorgt voor een kostbaar archief waarmee u en uw beheerder kunnen leunen op de uitgebreide historie van uw VvE.

Ons beheersysteem heeft tevens een applicatie voor intranet beschikbaar waardoor het eenvoudig is om de bewoners te informeren via een app op hun mobiele telefoon en/of hun tablet. Natuurlijk is en blijft het ook mogelijk om de bewoners per post en telefoon te informeren, bijvoorbeeld voor de bewoners die wat minder handig zijn met de moderne technologie.

Geïnteresseerd?

Financieel moet het kloppen.
Daarom moet dat transparant,
inzichtelijk en duidelijk zijn. Klaar !!
+31 (0)6 819 315 19

Paul van den Boogaard