Huismeester on demand

VvE beheer kan beter

Uw huismeester op afroep...

In toenemende mate ontvangen wij het verzoek om een huismeester te leveren en in te zetten. Stelt u zich eens voor: de luxe van een huismeester die op gezette tijden in het pand aanwezig is, die op de hoogte is van het wel en wee van uw VvE. Deze service wordt u nu geboden onder de titel “Huismeester on Demand™”.

Een vast aanspreekpunt voor de bewoners, meer controle over onderhoud van de algemene ruimten en plantsoenen en een vaste regeling met betrekking tot het organiseren van de afvalstoffen. Allemaal zaken die, als ze goed geregeld zijn, u ontspannen en uw wooncomfort verhogen.

De dienstverlening van een “Huismeester on demand™” biedt u persoonlijke aandacht. Bent u bijvoorbeeld afwezig, dan kan de huismeester toegang verlenen voor monteurs, de werkzaamheden volgen, eventueel controleren en uw woning weer afsluiten. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat een eigen huismeester voor u en de andere bewoners van het complex kan betekenen. Dit alles On Demand, waarmee bedoeld wordt, aangepast aan uw wensen, u zegt het maar!!

Voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek belt u naar (06) 81 931 519 of stuurt u een e-mail naar info@boogaardbeheer.nl.

Geïnteresseerd?

Uw Huismeester on Demand...
en dan hebben we het niet over
die man die het trappenhuis aanveegt.
+31 (0)6 819 315 19

Paul van den Boogaard